Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Stängt ämne
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2022-12-04, 11:52   #1
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 762
Sharp$: 9039
Standard

Grundläggande principer för forumhyfs!


Klippte ut detta från det jag skrev i gårdagens travtråd.

Här inne på SHARPs uppmanar vi alla att följa de grundläggande principerna vi alla är mer eller mindre överens om härinne (ja reglerna behöver uppdateras men börja med detta):

1. Avstå från att göra påhopp på andra! Bete er som ni (förhoppningsvis) gör ute i verkligheten dvs anständigt. Att upprepat påskina andras brister och mindre bra prestationer är således inte OK. ALLA travspelare har OFTAST fel. Det behöver INGEN påminnas om.

2. Bidra gärna i trådarna med tankar och funderingar! Gärna före tävlingarna. Inget forum blir bättre än dess användare och aktivitet. Ju fler det är som skriver saker desto bättre blir totalen. Tveklöst!

3. Har du inget positivt att komma med så välj då hellre att vara tyst än att göra dig lustig på någon annans bekostnad! Känner du en sprängande önskan om att hela tiden slå ner på andra så vänligen ta dig någon annanstans. Vi kommer inte sakna dig här på Sharps.

4. Visa gärna dina spel! Inget krav i vanliga tråden MEN kränger man andelar i andelssektionen bör (ett väldigt starkt bör) man efter inlämning redovisa sitt spel i den tråd man lagt upp för försäljningen. Dels för att vi andra ska kunna heja fram spelet men även för att visa hur man spelar inför kommande andelsförsäljning.

5. Efterhandare är inte förbjudna då de kan visa grundläggande saker som hur man spelar etc MEN bör då åtföljas av någon slags vidimering (rättningskod eller motsv). Tänk på att det är roligare om vi tillsammans jobbar in saker än att vi ska dissekera spelen efteråt.


__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
kisumu (+50)
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng
Stängt ämne



td